Quality Control

  p Som en lang tid veteran i den oppblåsbare industrien, East gummibåt, holder Inc en enestående rykte for å levere overlegen kvalitet oppblåsbare spill. East gummibåt enheter er konstruert godt utover industristandarder. Nedenfor er bare noen ekstra skritt vi tar for å gi deg de fineste gummibåt. Alle produktene er produsert av høykvalitets PVC kniv belagt materialer som har en rivestyrke på over 1001bs.

  

Hele enheten er dobbelt sydd og forsterket. Basen delen av hver enhet og alle spenningspunkter som bærer den mest misbruk blir ekstra forsterkningsbånd sydd på opp til toppen av skjøtene. Denne prosessen gjør East gummibåt produkter varer mye lenger i forhold til konkurrentene. (Se fig. 1-2)
      QC

  

toppen av basen er doblet opp der loddrette stolper og vegger er festet til basen. Denne prosessen forsterker stress poeng betydelig og dermed hindre eventuelle unødvendige tårer. (Se fig.3)
    QC

  

Alle stroppene på turen tie downs får en ekstra doblet vinylbelegg. Forankring stropper er også forsterket på tilknytningspunktet til basen, noe som gjør East gummibåt produkter trygt og stiv i de mest ugunstige værforhold og i årene som følger. (Se figur 4).
    QC

  

Alle elementer er sydd sammen ved hjelp av spesialbestilt høy rivestyrke nylontråd som kunne tåle alle værforhold.

  

Våre ritt kommer med utskiftbare deksler på alle slitasje områder var det enten høy trafikk eller snorer og tau blir brukt. Du kan trygt bruke East gummibåt rir vite alle steder som er utsatt for slitasje som gjennomgangen gjennom tunneler, skyve tepper, klatring trinnene og annet, er utskiftbare og kan bestilles og endres ved behov. Din viktigste oppblåsbare ride ville forbli i perfekt stand, og det vil ikke være behov for unødvendige nedetid og reparasjoner og ev. (Se fig. 5 & 6)
    QC

  

nøye designet og installert sikkerhetsnetting på alle skinnene gir trygge skyggefulle plattformer og begrenser ryttere fra å utføre farlig akrobatiske knipser og dykk. (Se bilde 7)
    QC

  

Alle elementene er nøye designet av våre erfarne kompetanse ved hjelp av de nyeste versjonene av avanserte 3-D designe programvare. Denne one of a kind prosessen bringer ekstra holdbarhet, sikkerhet og overlegen utseende til East gummibåt produkter. Våre designere arbeider tett med East gummibåt Inc. ingeniører for å sikre sterk struktur og 100% trygge produkter. Vind beregningen er gjort for hver design, bruker Bore National Struktur Kode Krav for å unngå eventuelle kantrer og løfter av vind. I tillegg skal alle East gummibåt produkter oppfyller og overgår ASTM (American Society for Testing og Materials) standarder. Ekstra tie downs, riktig stakes, sikkerhets nett og unike buede stop veggene er bare noen få av de eksklusive futures vi praktiserer for å sikre trygge og egnede oppblåsbare spill. (Se fig. 8 & 9)
    QC

  

Vi er stolte av å være best på det vi gjør. Du kan stole på East gummibåt Inc. til     oppfylle alle dine oppblåsbare strukturerte krav.

  

Copyright 2002-2015 East-Inflatables.com Limited. Alle rettigheter forbeholdt.