Manual

Hvordan sette opp en bouncer?

en. Plasser bunndekkende laken over stedet der du vil at oppblåsbare å stå.

to. Plasser og juster enhet i første arket slik at det linjer opp riktig og sentrert. Unknot stroppene og fjerne dem. Legg dem til side slik at du ikke mister dem.

tre. Rull ut blåser rør. Rull ut enheten. Brett ut sidene og rette dem ut. Sørg for at din bakken omslagsark dekker hele enheten.

fire. Det er to vifte rør på denne enheten. Velg blåserøret som er nærmest strømkilden. Før viften halsen inn i røret. Så folder og bretter den ekstra stoff rundt blåseren for å sikre og vikle stroppen rundt viften og stram. Sørg for å samle alt stoffet i stroppen, spesielt rundt bunnen. Stramme stroppen ved hjelp av selvsperrende klemme som er festet til stroppen. Plugg viften strømledningen inn i forlengelsen.

fem. Lukk den andre blåserørforlengelsen åpning av pleating eller brette vinyl stoffet så stramt som du kan. Deretter kan du bruke den vedlagte stroppen for å feste den stengt. Dette trenger ikke å være lufttett. Rømmer luft er det som gjør deg enhet bouncy.

seks. Koble skjøteledningen til strømkilden. Finn på / av-bryter på viften og slå den på. Observer inflasjon av den oppblåsbare som det stiger.

7. Finn alle de tie ned stropper på bunnen av enheten. (Det bør være i det minste en bølge nedover stroppen i hvert hjørne, og i noen tilfeller, en mellom hjørnene.) Forlenge stroppen drive de angitte andeler gjennom ringen i enden av stroppen. Finn alle videregående platformer og bruke den medfølgende stropper for å utvide dem til bakken. Innsats disse stagene ned i en ca 45 graders vinkel.

åtte. Før du lar noen på kan du gjøre en rask inspeksjon av anlegget. Når den er riktig oppblåst, vil alle oppblåst områder av apparatet settes under trykk og fast. Pass på at skjøteledningen er borte fra en hvilken som helst fot trafikk. Kontroller inflasjon tube å kontrollere at den er ordentlig festet til blåsevifte. Inflasjons røret må være ordentlig lukket rundt vifteutløp membran for å hindre stor luftlekkasje.

ni. Ikke plasser fingrene eller hendene i inntak eller utløp når viften er i drift. Ikke la noen barn eller voksne i baksiden av turen eller nær elektrisk vifte vifte til enhver tid.

10. Sørg for at operatøren forstår alle regler og sikkerhetsprosedyrer.

Hvordan slippe ut luften og pakke en dørvakt:

Før defla

en. Før bryte ned noen spill, inspisere spillet for eventuelle skader, og reparer ved behov. Fjern alt tilbehør som kan være tilgjengelige for det spillet. Dette kan inkludere elementer som seletøy, backing plater, bungee ledninger, osv. ... Sørg for å bruke en kvalitet kost og feie overflaten av spillet fri for rusk. Sjekk for å være sikker på at ingen skarpe gjenstander har falt i sømmene av spillet, dvs. penner, steiner, etc. også sørge for at spillet er tørt, hvis ikke, kan du tørke spillet.

to. Spenne eventuelle plast fester til å redusere muligheten for sammenfiltring i nettingen. Hvis enheten trinnene knyttet til det, vi anbefaler å fjerne trinnene og rulle dem separat. Dette er for å sikre levetiden og kvaliteten på trinnene.

defla

tre. Slå av og koble viften fan. Etter hvert som spillet begynner å deflatere, gå rundt og låse stroppen som fester blåserøret til viften. Hekt remmen på den andre blåserøret slik at luften kan unnslippe. Hvis enheten har glidelåser. Pakk glidelåsen for å få fortgang i deflasjon prosessen.

fire. Trekk ut innsatsen rundt enheten og pakke dem opp.

fem. Gange fra forsiden til baksiden av enheten til å flytte gjenværende luft mot blåser rør.

Folding

seks. Brett i bunnen av enheten hele veien rundt og gå rundt enheten for å fjerne luft.

7. Nå gjør to halve folder til midten og gå rundt å fjerne luft.

åtte. Fold i halv folder og igjen gå rundt å fjerne gjenværende luft. Du er klar til å rulle!

Rolling

ni. Før rulle spillet, sørg for at det ikke er noen overdreven luft og fold er fast. Start roll fra fronten av enheten og rulle den opp som en sovepose. Hold skyve og flatere rullen som du går. Du kan også være lurt å ha noen gå på rullen foran deg.

10. Ved slutten av rullen, må de blåserrørene være på utsiden. Skyv stroppene under enheten og deretter kjøre slutten av stroppene gjennom ringene på den andre enden av stroppene, snurp. Loop slutten av stroppen rundt og knytte en stram slipknot.

Lagring av spill

11. Plasser oppbevaringspose over enden av spillet og jobbe det ned så langt du kan.

12. ved arbeider du bunnen av posen ned til toppen av rullen. Roter spillet 180 grader og trekke posen over toppen av spillet / Knyt posen lukket. Bruk en to hjul dolly å transportere enheten, blåser og tilbehør. Nå er du klar til å pakke sammen og dra.

Copyright 2002-2019 East-Inflatables.com Limited. Alle rettigheter forbeholdt.