Garanti:

A. Våre produkter i vår hjemmeside kodenummer (som dørvakter, sklier, komboer, hindringer, etc) leveres med 2 års garanti. Angå Tilpasset gummibåt, kommer med 6 måneders garanti.

B. Blåseren leveres med to års garanti.

C. Vi vil matche hver produkt med et reparasjonssett som inneholder lim, relativ tråd, samme farge PVC-materiale, etc.

D. Vær oppmerksom på at siden denne garantien gjelder for defekter i materiale og utførelse, betyr det ikke gjelder for skader som skyldes:. Vanskjøtsel, manglende vedlikehold, ulykke eller unormal drift

Hvordan krav Garantitjenester:

Vennligst les følgende informasjon nedenfor for å sørge for at den skaden du har er dekket og innenfor garanti uttalt tidsramme.

a) Dersom skaden er gyldig per garantien, vennligst ta digitale bilder klart og tydelig viser innholdet av skaden og send dem til sales@east-inflatables.com eller salg person du kontaktet før, sammen med detaljert beskrivelse av problemet.

b) Hvis produktet ikke er sterkt skadet, kan du reparere det selv med reparasjonssett i henhold til reparasjon instruksjon.

c) Hvis produktet er sterkt skadet, kan du sende varene tilbake til oss for inspeksjon, vil vi være ansvarlige for reparasjon, men dette vil kaste bort tid og energi for begge parter.

Og faktisk, er den mest praktiske måten at du kan reparere den i ditt sted, og vi vil forhandle med deg om reparasjon gebyr.

Copyright 2002-2015 East-Inflatables.com Limited. Alle rettigheter forbeholdt.