I løpet av de siste 10 årene, har East gummibåt produsert og solgt over 380 forskjellige stiler og størrelser av interaktive oppblåsbare spill og dørvakter hele verden.

Med 10 års erfaring, har vi utviklet en unik og avansert system av sømmen som heter Double Forsterket siden januar 2012, vil hvert element fra East gummibåt være dobbelt forsterket fra inngangen til rygg, side til side, hjørne til hjørne, alle sømmer i våre enheter er dobbelt sydd av heavy duty ekstra styrke tråd.

Vi bruker PVC forsterket webbing på alle stress poeng. Alle disse vil sørge for at alle våre oppblåsbare produktet varer mye lenger enn ordinære poster. Du fortjener Best Product og Enestående kundeservice!

Kvalitet

høy holdbarhet PVC Material

Best materialet er svært viktig for spillene . Alle oppblåsbare spill av East gummibåt er laget av høy holdbarhet brannhemmende 18 oz presenning, som har tre lag, to belagte siden med en sterk netto inne. Den flammehemmende møtes BS7837.

Computer Controlled Cutter < / strong>

Den overlegenhet og forskjellen på vår bane og prosessavdelingen er sentralisert rundt presisjonen i den innledende kuttet. Vår mekanisert skjærebord bruker CAD-teknologi for nøyaktig fullføre hvert snitt med maksimal forsiktighet i forhold til tradisjonelle håndskjæring

Professional Digital Painting Machine

Utskriften er svært viktig for alle oppblåsbare produkter. Vår digitale utskrift avdeling kan håndtere nesten alle slags utskrift.

< br />
Våre ekspert håndverker bruk års erfaring og kunnskap til å bygge den fantastiske oppblåsbare spill som setter smil på ansikter og skape varige minner. Kompetansen og oppmerksomhet som våre håndverkere bruker i å skape hver oppblåsbar er, blant andre årsaker, hvorfor våre spill er den beste i bransjen

Datastyrt Design Advantage < / strong>

Tradisjonelt vår designavdeling ville skape templer fra som våre spill var basert på. Som avansert teknologi vårt team av designere erstattet den tradisjonelle formen for produksjon med data designet kopier som etterligner det endelige produktet i mer detalj. De avanserte programmene gir for et bedre sluttprodukt ved å sikre at alle beregninger er regnskapsført og presis; og fører til sikrere og mer holdbare spill for det lange løp.

Double Down on Sømmer

å lage vår oppblåsbare vi bruker den tykkeste og sterkest polyester tråd på markedet. Tråden i seg selv består av en vev av tre tråder som kombineres for å gi styrken som brukes til å lage våre spill. For å sikre videre holdbarhet dobler vi sy alle deler av våre spill og firemannsrom sting alle stress poeng for maksimal styrke. Videre gjennom en sannhet av teknikkene våre håndverkere begrense mengden av luft utgang fra våre hoppeslott for å skape en balanse i trykk og spenst.

Double & Quadruple Stikk

Vi doble sting alle ikke-stress områder og quadruple sy stress poeng dvs. inngang / utganger og sprette gulvflater.

Armering Strip

Vår madrass kommer med doble forsterkningsbånd på begge sider av det indre av madrassen. Vi legger til en ekstra sikkerhets stripe på den øverste delen av madrassen for at større grad av sikkerhet.

For å legge til styrke og holdbarhet bruker vi forsterkning stripe på felles del, sprett området, inngang; bruken av forsterkningsstrimler er en nøkkel for å sikre at levetiden for den oppblåsbare, slik at tråden går gjennom fire stykker av 18 g vinyl. Stripene fungere som en forsegling for luft og legger mye nødvendig styrke til de områdene de brukes på


Våre ritt kommer med utskiftbare deksler på alle slitasje områdene var det er enten høy trafikk eller snorer og tau blir brukt. Du kan trygt bruke East gummibåt ritt vite alle steder som er utsatt for slitasje som inngang, krype gjennom tunneler, skyve tepper, klatring trinnene og annet, er utskiftbare og kan bestilles og endres ved behov. Din viktigste oppblåsbare ride ville forbli i perfekt stand, og det vil ikke være behov for unødvendige nedetid og reparasjoner og fraktkostnader

Inspection gjør en forskjell

Kvalitetskontroll er et sentralt element for vår produksjonsprosess. Under og etter endt våre spill vi blåse opp og behandle en full inspeksjon rapport for å kontrollere at alle kvalitetskontroll standarder og forskrifter er oppfylt. Blant de mange variablene viktigst vi sjekke eventuelle sikkerhetstiltak som er installert og bekrefte dens funksjonalitet. Alle våre gummibåter er grundig inspisert og testet for å sørge for at din investering i våre produkter vil nok møte alle kvalitetsstandarder.

Lead Sikker

Alle våre produkter, fra våre dørvakter til vann spill, er uavhengig testet bly trygt. Vi setter vår ære i å lage produkter som er strengt i samsvar med sikkerhetsstandardene.

trygg spille Netting < / strong>

Vår trygg spille Netting er en av et slag i industrien fordi barna ikke kan klatre og potensielt skade seg selv og andre. Mens andre i bransjen bruke større perimeter mønstre vi byttet til høyere priset en fjerdedel sized versjon. Med tykkere tråd nettingen kan ta mer stress og har en lengre levetid.

Emergency Exit

Copyright 2002-2019 East-Inflatables.com Limited. Alle rettigheter forbeholdt.