Om oss

East gummibåt Manufacturing Co, Ltd ble etablert i 2002, i Nanjing, Kina. Det er ca 3 timers kjøring nordvest for Shanghai. Vårt selskap hovedsakelig engasjert i produksjon og salg av flere oppblåsbare produkter, for eksempel sprette hus hopping slott , lysbilder , komboer, hinderløype , gigantiske leker, sportsspill, buer, etc.

Vi har et bredt utvalg av gode design. Ved hjelp av de beste symaskiner beordret til å håndtere nylontråd vi doble sting hele enheten med den beste 18 unse heavy duty Vinyl. Dobbelt å firedoble-sydd vinyl gjennom hele enheten støtter robust aktivitet. Forsterkede sømmer sikre kanyletett hopping.

Vi har bistått tusenvis av selskaper å sette opp sin virksomhet. Våre produkter selges gjennom verden og alle våre kunder er svært fornøyde pga best pris-kvalitet forholdet. Vi har et stort salg service team. Vi skal gi faglig og de beste tjenestene. Vi velkommen kunder fra inn-og utland kommer til å besøke vår fabrikk. Vi kan ikke vokse uten din støtte. Vi mener det er vårt ansvar å gjøre høy kvalitet og yte best service for å tilfredsstille våre kunder.

Copyright 2002-2019 East-Inflatables.com Limited. Alle rettigheter forbeholdt.